Βιώσιμη Ανάπτυξη: Ο ρόλος των Δημοσίων Επιχειρήσεων και η στρατηγική κατεύθυνσης προς το μέλλον

Ημερίδα της ΕΕΣΥΠ στην 85η ΔΕΘ

Το Υπερταμείο διοργανώνει, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ, ημερίδα με θέμα «Βιώσιμη Ανάπτυξη: Ο ρόλος των Δημοσίων Επιχειρήσεων και η Στρατηγική κατεύθυνσης προς το μέλλον».

Στόχος της ημερίδας, είναι η ανάδειξη της σημασίας των δημοσίων επιχειρήσεων στην κατεύθυνση ενίσχυσης της βιωσιμότητας σε κρίσιμους τομείς, όπως είναι η δημόσια ακίνητη περιουσία, οι υδατικοί πόροι, οι μεταφορές και η ηλεκτροκίνηση, η περιβαλλοντική διαχείριση, αλλά και η χρήση καινοτόμων εργαλείων ανάπτυξης των δημοσίων επιχειρήσεων υπό το ίδιο πρίσμα.

Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση του Υπερταμείου στο δημόσιο πεδίο, μαζί με τις θυγατρικές του και το γεγονός αυτό, πέρα από την αξία του καθώς θα ακουστούν ενδιαφέρουσες απόψεις από τους CEOS των θυγατρικών μας και διακεκριμένους ομιλητές από την αγορά, έχει και την δική του ιδιαίτερη σημασία.

Ειδικότερα στην εκδήλωση θα συμμετέχουν η Διοίκηση του Υπερταμείου και των θυγατρικών του, όπως ΤΑΙΠΕΔ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΟΑΣΑ (και η θυγατρική της ΟΣΥ), ΟΚΑΑ, ΚΑΘ και ΔΕΘ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει και ειδική παρουσίαση της ειδικής μονάδας Project Preparation Facility (PPF) του ΤΑΙΠΕΔ για τη δυνατότητα ωρίμανσης έργων ανά την Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω Live streaming: https://www.facebook.com/events/545001716823864.

Η εκδήλωση θα έχει παράλληλη προβολή και στη νοηματική γλώσσα.

SWITCH THE LANGUAGE